För dig med muskelvärk, spänningshuvudvärk, eller andra massagebehov.
Besöksadress: Skolgatan 8 i Motala
(För övriga kontaktuppgifter, se startsidan.)

Priser svensk klassisk massage:
30 minuter 450:-
45 minuter 550:-
60 minuter 650:-

Massage kombinerat med koppning.

Ett komplement till den klassiska massagen. Koppning används vid olika typer av muskelspänningar och vid hårda spänningar vid musklernas senor, där det vanligtvis är svårt att komma åt med bara händerna. Med hjälp av "sugkoppar" bildas undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och underhud. Det vakuum som bildas ökar blodgenomströmningen och bidrar till att musklerna slappnar av, värms upp och huden aktiveras.
Pris som svensk klassisk massage.

Fibromassage 60 minuter 650:-

Fibromassagen är framtagen först och främst för dem som har Fibromyalgi. En mjuk massage med värmande olja som ökar blodcirkulationen och minskar muskelspänningen och på så vis minskar smärtan i kroppen. En skön massage som passar även de som har värk i kroppen, är stressade, känner oro och har svårt för att koppla av. Jag rekommenderar upprepade behandlingar för ett mer kvarstående resultat.

Kinesiologytape 
Använd Kinesiologytape mellan andra behandlingar för att påskynda läkningen! För att ytterligare påskynda läkningen mellan dina behandlingar erbjuder jag dig möjligheten att använda Kinesiologytape. Jag hjälper dig med tejpningen och ger dig instruktioner för att du själv ska kunna fortsätta tejpa själv mellan dina behandlingar. 


Alla priser inklusive moms.